Room Biliárd
Room Biliárd Room Biliárd Room Biliárd Room Biliárd

Room Biliárd

Room Biliárd
Room Biliárd

Biliárd


A hét minden napján szeretettel várjuk vendégeinket, a könnyed sportok szerelmeseit, azokat akiket lázba hoz a 80-as, 90-es évek legkedveltebb "kocsmai játéka", a biliárd!

Room Biliárd

4 darab percalapú (25 Ft/perc), 9-es méretű Brunswick verseny asztallal kedveskedünk ezen vendégeink részére.
Rendszeresen karbantartottak és újraposztózottak, gyönyörű Simonis Camel 760-as minőségi posztóval vannak bevonva, kifejezetten versenyekre és folyamatos igénybevételre vannak tervezve.

Ár: 1500 Ft/óra

Asztalfoglalás

Room Biliárd
Room Biliárd

Rendezvények


Céges bulik, csapatépítők, születésnapok, névnapok, legénybúcsúk, leánybúcsúk, tejfakasztók, évfordulók, bármilyen egyéb rendezvények svédasztalos étkezéssel, korlátlan italfogyasztással, biliárd lehetőséggel akár 50 fő-ig is!
Room Biliárd
További információért és árakért kérjen ajánlatot!

Online Ajánlatkérés

Room Biliárd
Room Biliárd

Bisztró


Kiváló minőségű alapanyagokból készítjük “street food” ételeinket, és mi dolgozzuk fel szigorú ellenőrzés mellett. Burgereink, pizzáink és tortilláink frissen, helyben készülnek, mindig a vendégek igényei szerint. Minden ételünk különböző ízvilágot foglal magában, nincs két egyforma. Szakácsunk mindegyikre műalkotásként tekint.
Számunkra nagyon fontos, hogy a ROOM-ba való étkezés ne csak arról szóljon, hogy minél gyorsabban “bedobjunk” valamit, ami ugye a street food valódi lényege lenne, hanem vendégeink akár hosszabb időt is töltsenek el nálunk egy kellemes sör, egy jó foci meccs, és baráti biliárd mérkőzés társaságában.
Room Biliárd

Étlap

Room Biliárd
Room Biliárd

Italválaszték


Hatalmas italválasztékkal, több mint 200 féle alkoholos és alkoholmentes nedűvel várjuk kedves vendégeinket! 

Room Biliárd

Részletek és az árak az Itallap fülön találhatók.

Itallap